Kepti makaronai "Po saule". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepti makaronai "Po saule".

Makaronų skonis gana neįprastas. Rekomenduoju paragauti kitokio meniu.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kepti makaronai "Po saule". Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Kepti makaronai "Po saule". Žingsnis 2
Kepkite svogūnus, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 3

Kepti makaronai "Po saule". Žingsnis 3
Sudėkite makaronus į svogūnus ir kepkite 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Kepti makaronai "Po saule". Žingsnis 4
Makaronus užpilkite karštu vandeniu, pagal skonį pasūdykite. Troškinkite po dangčiu 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Kepti makaronai "Po saule". Žingsnis 5
Makaronai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos