Publikavimo data: 2024-03-30
Kepti marinuoti grybai
Kas gali būti skaniau už kvapnias bulves, keptas augaliniame aliejuje su grybais ir svogūnais? Šį tradicinį patiekalą kasmet grybų sezono įkarštyje gamina tūkstančiai šeimų. Tačiau ką daryti, jei norite bulvių, bet dieną nerandate pievagrybių arba opiato? Tokiu atveju juos galite pakeisti pievagrybiais, kurių galite nusipirkti bet kuriame prekybos centre.
Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite grybus. Pabarstykite druska, cukrumi ir prieskoniais. Užvirinkite ant vidutinės ugnies ir įpilkite acto bei česnako. Virkite grybus 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūnus. Kepkite, kol taps skaidrūs. Kol svogūnai kepa, supjaustykite pievagrybius griežinėliais. Tada keptuvėje su svogūnais 6 minutes pakepinkite marinuotus grybus. Sudėkite bulves, gerai išmaišykite. Kepkite 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos