Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti mėsos kukuliai su bešamelio padažu
Bešamelio padažas tinka su makaronais ir malta mėsa, šiuo padažu galima paįvairinti įprastus mėsos kukulius.
Žingsnis 1
Nupjaukite duonos plutą ir pamirkykite piene.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į dubenį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir kruopščiai išmaišykite, retkarčiais pasūdykite.
Žingsnis 3
Sudėkite duoną.
Žingsnis 4
Įdėkite maltų pipirų, bazilikų ir česnakų.
Žingsnis 5
Išminkykite faršą, apskrudinkite ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 6
Suformuokite mėsos kukulius, apkepkite juos augaliniame aliejuje.
Žingsnis 7
Likus 5 minutėms iki virimo, supilkite bešamelio padažą ir troškinkite.
Kategorijos