Kepti moliūgų ir bulvių gnocchi su baña cauda padažu ir parmezano padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepti moliūgų ir bulvių gnocchi su baña cauda padažu ir parmezano padažu

Gnocchi - tai miniatiūriniai ovalo formos gnocchi. Jie paprastai gaminami iš kvietinių miltų ir kiaušinio tešlos. Tačiau mes į tešlą įmaišysime keptų daržovių: moliūgų ir bulvių, o bulves iškepsime tiesiai odelėje, kad būtų naudingesnės. Paskutinis gnocchi gaminimo etapas bus kepimas ant ančiuvių ir česnakų padažo "Bania Cauda", kuris suteiks patiekalui neįprasto skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti moliūgų ir bulvių gnocchi su baña cauda padažu ir parmezano padažu Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite dideliais gabalais. Apvoliokite moliūgą smulkiai supjaustytu rozmarinu, alyvuogių aliejumi ir druska. Bulves nuplaukite šepetėliu, kad pašalintumėte molį ir nešvarumus.

Žingsnis 2

Kepti moliūgų ir bulvių gnocchi su baña cauda padažu ir parmezano padažu Žingsnis 2
Sudėkite moliūgą ir bulves ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite 220 °C temperatūroje konvekciniu režimu 12-14 minučių, kol apkeps plutelė. Tada sumažinkite temperatūrą iki 170 °C ir perjunkite viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą. Kepkite daržoves, kol suminkštės. Kai moliūgas taps minkštas, o bulvės dar nebus visiškai iškepusios, išimkite moliūgą iš orkaitės ir įdėkite jį į pusdubenį. Kepkite bulves, kol suminkštės, tada leiskite atvėsti.

Žingsnis 3

Kepti moliūgų ir bulvių gnocchi su baña cauda padažu ir parmezano padažu Žingsnis 3
Nulupkite šiltas bulves nuo odelės, sudėkite jas į moliūgą ir sutrinkite grūstuvu. Įdėkite druskos, sviesto, tarkuoto parmezano, muskato riešuto ir kiaušinį.

Žingsnis 4

Kepti moliūgų ir bulvių gnocchi su baña cauda padažu ir parmezano padažu Žingsnis 4
Tada palaipsniui įmaišykite miltus, kol tešla taps elastinga. Iš tešlos suformuokite dešrelę ir supjaustykite į gnocchi. Stalo paviršių pabarstykite miltais ir šakute formuokite gnocchi.

Žingsnis 5

Kepti moliūgų ir bulvių gnocchi su baña cauda padažu ir parmezano padažu Žingsnis 5
Virkite gnocchi pasūdytame vandenyje 4-6 minutes, tada išvirkite juos sietelyje. Į įkaitintą keptuvę įdėkite šiek tiek sviesto ir sudėkite gnocchi. Kepkite juos, kol iš visų pusių apskrus, ir supilkite bania cauda padažą. Kai gnocchi pasidengs padažu, įpilkite šiek tiek jų sultinio, kad padažas susigertų.

Žingsnis 6

Nuimkite nuo ugnies, sudėkite gnocchi į lėkštę ir papuoškite tarkuotu parmezanu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos