Kepti onigiri su imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepti onigiri su imbieru

Kepti onigiri su imbieru - tai tradicinio japoniško recepto variacija. Originaliame recepte naudojama lašiša, tačiau dabar yra daugybė variantų su įvairiais skonių deriniais. Onigiri su imbieru yra labai sotus dėl ryžių ir sveikas dėl imbiero. Taip yra todėl, kad imbiero sudėtyje yra daug mikro- ir makroelementų ir jis turi virškinimą skatinantį poveikį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
5 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.42/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti onigiri su imbieru Žingsnis 1
Užvirkite 2 puodelius vandens. Ryžius sudėkite į verdantį vandenį ir uždenkite dangčiu. Tradiciniame japonų recepte ryžiai nesūdomi. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, tada sumažinkite ugnį ir virkite ryžius dar 10 minučių (arba kol suminkštės). Išjunkite ugnį ir palikite ryžius po dangčiu pastovėti dar 5-10 minučių.

Žingsnis 2

Kepti onigiri su imbieru Žingsnis 2
Imbierą sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite jį su sojų padažu ir sriracha padažu. Paimkite šiek tiek ryžių ir suformuokite plokštainį. Į jį sukrėskite imbierą ir padažus ir uždenkite antru ryžių plokštainiu. Suformuokite trikampį. Kepkite onigiri šiek tiek augalinio aliejaus po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Įvyniokite onigiri į nori lapo juostelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos