Publikavimo data: 2024-03-26
Kepti opiatai
Kepti opijatai yra paprastas ir labai skanus patiekalas. Pievagrybiai bus apetitiški ir kvapnūs, jei juos pakepinsite keptuvėje su svogūnais ir česnakais. Receptas labai paprastas, su juo susitvarkys net pradedantysis. Svarbiausia išsirinkti aukštos kokybės opeles - jos turi būti švariomis ir trumpomis kojelėmis, elastinga ir tankia kepurėle. Galite naudoti ir šaldytus, ir šviežius grybus. Šis patiekalas tinka ir tiems, kurie laikosi sveikos mitybos - grybuose gausu baltymų ir jie nėra labai kaloringi.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus ir 5 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką. Supjaustykite ir sudėkite opijatus ir nuolat maišydami kepkite 20 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite smulkiai supjaustytas petražoles. Viską gerai išmaišykite ir dar 5 min. pakepinkite grybus.
Kategorijos