Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle

Šis skanus patiekalas paįvairins jūsų vakarienę.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle Žingsnis 1
Pasirinkite sveikus ragus be įtrūkimų.

Žingsnis 2

Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle Žingsnis 2
Išvirkite spurgas, kol bus al dente.

Žingsnis 3

Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle Žingsnis 3
Įdarykite spurgas malta mėsa.

Žingsnis 4

Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle Žingsnis 4
Sudėkite į kepimo indą maltos mėsos puse žemyn. Į formos dugną įpilkite šiek tiek vandens.

Žingsnis 5

Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle Žingsnis 5
Supjaustykite pomidorą kubeliais ir sudėkite ant spurgų.

Žingsnis 6

Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle Žingsnis 6
Uždenkite folija ir 20 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 7

Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle Žingsnis 7
Po 20 minučių išimkite spurgas iš orkaitės, nuimkite foliją ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite atgal į orkaitę 10 minučių, kad sūris išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos