Publikavimo data: 2025-08-20
Kepti ragai su malta mėsa po sūrio kepurėle
Šis skanus patiekalas paįvairins jūsų vakarienę.
Žingsnis 1
Pasirinkite sveikus ragus be įtrūkimų.
Žingsnis 2
Išvirkite spurgas, kol bus al dente.
Žingsnis 3
Įdarykite spurgas malta mėsa.
Žingsnis 4
Sudėkite į kepimo indą maltos mėsos puse žemyn. Į formos dugną įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 5
Supjaustykite pomidorą kubeliais ir sudėkite ant spurgų.
Žingsnis 6
Uždenkite folija ir 20 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 7
Po 20 minučių išimkite spurgas iš orkaitės, nuimkite foliją ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite atgal į orkaitę 10 minučių, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos