Publikavimo data: 2024-05-25
Kepti rauginti kopūstai
Rauginti kopūstai yra ne tik skanus patiekalas, bet ir puiki liaudies medicinos priemonė. Daugelis gydytojų atkreipia dėmesį į jo sultis, kuriose yra daug vitaminų. Yra nuomonė, kad kopūstų pagalba gydoma astma. Tačiau, žinoma, ligas geriau gydyti pas gydytojus, tačiau apetitą žadinančiu patiekalu galite gydytis ir patys. Keptuvėje kepti rauginti kopūstai yra garnyras, kuris bus nepamainomas priedas prie pagrindinių patiekalų.
Žingsnis 1
Apkepkite ingredientus. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. 3-4 min. pakepinkite svogūną, tada sudėkite kopūstus ir obuolį. Maišydami palaikykite mišinį ant ugnies 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Kopūstus troškinkite ant silpnos ugnies. Į keptuvę supilkite 50 ml raugintų kopūstų sūrymo. Įberkite kmynų, druskos ir pipirų. Mišinį uždenkite dangčiu ir palikite 20 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Į kopūstus suberkite džiovintus pipirus ir česnakus ir išmaišykite. Toliau kepkite kopūstus dar 5 minutes. Patiekite karštus.
Kategorijos