Publikavimo data: 2024-06-08
Kepti ryžiai su krabų lazdelėmis
Rytietiški patiekalai - puikus būdas paįvairinti kasdienį valgiaraštį ir jį paįvairinti. Vienas iš tokių patiekalų - kepti ryžiai, kuriuos galima ruošti su mėsa, vištiena arba jūros produktais, pavyzdžiui, krevetėmis, midijomis arba nebrangiomis krabų lazdelėmis. Kepti ryžiai su krabų lazdelėmis šiek tiek primena azijietišką karštųjų salotų versiją. Pridėkite žalių žirnelių, konservuotų kukurūzų ir šviežių agurkų, ir šis patiekalas puikiai tiks šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Iškepkite kiaušinius. Nedideliame dubenyje suplakite vištienos kiaušinius. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir supilkite į ją kiaušinius. Kai jie sustings, pradėkite juos maišyti medine mentele, kad susidarytų dribsniai. Iškeptus kiaušinius laikinai perkelkite iš keptuvės į lėkštę.
Žingsnis 2
Apkepkite daržoves ir krabų lazdeles. Keptuvėje pakepinkite svogūnus, kol taps skaidrūs. Suberkite juoduosius pipirus, konservuotus žirnelius ir kukurūzus ir kepkite dar minutę. Į keptuvę sudėkite krabų lazdeles, išmaišykite ir kepkite dar 1-2 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis supilkite ryžius, gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, ir kepkite 4-5 minutes, vis pamaišydami, kad ryžiai nepriliptų prie keptuvės. Tada sudėkite kiaušinius, griežinėliais pjaustytą agurką ir nukelkite nuo ugnies. Ant keptų ryžių užpilkite sojų padažo ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos