Skanūs, sotūs pietūs. Vištiena sultinga, mėsa gerai atšoka nuo kaulo. Ryžiai sugėrė vištienos skonį. Morkos patiekalui suteikia ryškumo.
Žingsnis 1
Mes nuplausime vištieną, iškepsime ją.
Žingsnis 2
Paruoškime prieskonių.
Žingsnis 3
Į vištieną supilkite prieskonius. Įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
Žingsnis 5
Maišykite. Palikite pastovėti. Tegul įsigeria.
Žingsnis 6
Paruoškime daržoves. Nulupkite svogūnus.
Žingsnis 7
Supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 8
Nuplaukite morkas.
Žingsnis 9
Nulupti, kauliukai.
Žingsnis 10
Svogūnus sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
Žingsnis 11
Sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas. Apkepkite. Išjunkite.
Žingsnis 12
Kepkite vištieną, kol ji bus pusiau iškepusi. Sudėkite vištienos gabalėlius į keptuvę.
Žingsnis 13
Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 14
Paruoškite ryžius.
Žingsnis 15
Keletą kartų gerai nuplaukite.
Žingsnis 16
Sudėkite vištienos šlauneles ant kepimo skardos.
Žingsnis 17
Supilkite ryžius ir paskleiskite juos ant kepimo skardos.
Žingsnis 18
Ant viršaus sudėkite keptas daržoves.
Žingsnis 19
Mes trinsime zirą į rankas. Ir pridėsime prie ryžių.
Žingsnis 20
Pagaminkime įdarą. Į 2,5 puodelio vandens įberkite šaukštelį druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 21
Į ryžius sudėkite įdarą.
Žingsnis 22
Uždenkite kepimo skardą folija, prispausdami iš visų pusių.
Žingsnis 23
Siunčiame į orkaitę 1 valandai į 190 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 25
Atidarykite jį, štai ką turime.