Publikavimo data: 2024-03-24
Kepti sparneliai
Orkaitėje iškepti vištienos sparneliai saldžia sojos glazūra - skanus karštas patiekalas ir puikus užkandis prie alaus. Tokius sparnelius paruošti gana paprasta: jums reikės tik 10 minučių aktyvaus gaminimo ir minimalių pastangų. Tiesiog marinuokite sparnelius ir siųskite juos kepti į orkaitę. Kol jie kepa, galite užsiimti savo reikalais.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, cukrų, krakmolą, juoduosius pipirus ir žiupsnelį druskos. Į marinatą įspauskite dvi skilteles česnako ir viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Nupjaukite sparnelių aštriąsias falangas, perpjaukite sparnelius per pusę ties sąnariu ir sudėkite į marinatą. Palikite juos marinuotis 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją sparnelius.
Žingsnis 4
Siųskite sparnelius kepti į orkaitę 20-30 minučių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Žingsnis 5
Paruoštus sparnelius pabarstykite sezamo sėklomis ir apšlakstykite terijakio padažu.
Kategorijos