Kepti tinginių įdaryti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepti tinginių įdaryti kopūstai

Kepti tinginiai įdaryti kopūstai yra sveikas rusų virtuvės patiekalas. Tinginių įdaryti kopūstai skiriasi nuo paprastų įdarytų kopūstų tuo, kad jie paruošiami daug greičiau ir paprasčiau. Šis patiekalas atsirado XVIII a. Žmonės pradėjo juos gaminti, nes neturėjo daug laiko gaminti, o reikėjo pamaitinti daug žmonių, tada vienas virėjas nusprendė sumaišyti visus įdarytų kopūstų ingredientus į vieną masę ir iškepti ją keptuvėje. Dėl to naujasis patiekalas tapo daugelio šeimininkių mėgstamas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kepti tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstą ir užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 minučių. Nuspauskite kopūstus nuo vandens pertekliaus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Svogūnus ir morkas 5-7 min. pakepinkite alyvuogių aliejuje.

Žingsnis 2

Kepti tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, kopūstus, keptas morkas ir svogūnus, virtus ryžius, kiaušinį, česnaką ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti. Suformuokite nedidelius paplotėlius.

Žingsnis 3

Kepti tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 3
Kepimo formą ištepkite aliejumi. Į ją sudėkite suformuotus kotletus. Sumaišykite pomidorų pastą su vandeniu ir prieskoniais ir supilkite į formą. Kepkite 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos