Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti tinginių įdaryti kopūstai pomidorų padaže
Neįprastas įdarytų kopūstų gaminimo variantas. Jie būna švelnūs ir labai skanūs.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 3
15 minučių troškinkite keptuvėje su 1 arbatiniu šaukšteliu druskos. Tuo tarpu ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę.
Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 5
Sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, ryžius ir kopūstus su morkomis. Įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Suformuokite įdarytus kopūstus, sudėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Žingsnis 8
Paruoškite įdarą: sumaišykite pomidorų pastą, grietinę ir verdantį vandenį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 9
Įdarykite įdarytus kopūstus. Ant viršaus uždėkite žolelių, aš turiu krapų.
Žingsnis 10
Kepkite 50 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kategorijos