Kepti tofu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kepti tofu

Kepto tofu receptas - tai lengvai pagaminamas ir skanus patiekalas. Tofu turi daug baltymų, jame nėra pieno riebalų. Jame yra daug geležies ir kalcio. Rinkdamiesi tofu atkreipkite dėmesį į spalvą. Kokybiškas sojų sūris yra baltos spalvos. Jei jis geltonas, vadinasi, produktas buvo užšaldytas. Dėl savo neutralaus skonio tofu turi daugybę gaminimo galimybių. Jo dedama į sriubas, salotas, jis kepamas apvoliotas džiūvėsėliuose ar tešloje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
316 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
32 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti tofu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite 5 prieskonių mišinį su ryžių miltais ir druska. Į atskirą dubenį supilkite džiūvėsėlius. Atskirame dubenyje šakute suplakite kiaušinius.

Žingsnis 2

Kepti tofu Žingsnis 2
Toliau kepkite tofu. Keptuvėje įkaitinkite maždaug 110 ml aliejaus. Kiekvieną tofu gabalėlį pirmiausia panardinkite į ryžių miltus, tada į kiaušinį ir galiausiai į džiūvėsėlius. Kepkite tofu gabalėlius keptuvėje verdančiame aliejuje labai atsargiai maišydami, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos