Publikavimo data: 2024-04-08
Kepti tofu
Kepto tofu receptas - tai lengvai pagaminamas ir skanus patiekalas. Tofu turi daug baltymų, jame nėra pieno riebalų. Jame yra daug geležies ir kalcio. Rinkdamiesi tofu atkreipkite dėmesį į spalvą. Kokybiškas sojų sūris yra baltos spalvos. Jei jis geltonas, vadinasi, produktas buvo užšaldytas. Dėl savo neutralaus skonio tofu turi daugybę gaminimo galimybių. Jo dedama į sriubas, salotas, jis kepamas apvoliotas džiūvėsėliuose ar tešloje.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite 5 prieskonių mišinį su ryžių miltais ir druska. Į atskirą dubenį supilkite džiūvėsėlius. Atskirame dubenyje šakute suplakite kiaušinius.
Žingsnis 2
Toliau kepkite tofu. Keptuvėje įkaitinkite maždaug 110 ml aliejaus. Kiekvieną tofu gabalėlį pirmiausia panardinkite į ryžių miltus, tada į kiaušinį ir galiausiai į džiūvėsėlius. Kepkite tofu gabalėlius keptuvėje verdančiame aliejuje labai atsargiai maišydami, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos