Kepti vermišeliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepti vermišeliai

Greitas ir skanus garnyras, kuris gaunasi trapus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
5 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Kepti vermišeliai Žingsnis 1
Paimkite bet kokius vermišelius ir siųskite juos į sausą keptuvę ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Kepti vermišeliai Žingsnis 2
Kepkite nuolat maišydami, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Kepti vermišeliai Žingsnis 3
Įdėkite gabalėlį sviesto.

Žingsnis 4

Kepti vermišeliai Žingsnis 4
Pagal skonį pasūdykite, užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite ir troškinkite 10 minučių, maišydami kas dvi minutes.

Žingsnis 5

Kepti vermišeliai Žingsnis 5
Vermišeliai bus paruošti, kai visas vanduo išgaruos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos