Kepti voveraitės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Kepti voveraitės

Visus receptus su voveraitėmis lengva įgyvendinti. Grybo struktūra yra subtili, todėl patiekalams paruošti nereikia daug laiko. Galite naudoti ir šviežius, ir šaldytus grybus. Pirkdami šaldytą produktą parduotuvėje pirmenybę teikite fasuotiems produktams. Įsitikinkite, kad pakuotėje yra mažai ledo, kitaip didelė tikimybė, kad grybai buvo užšaldyti kelis kartus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kepti voveraitės Žingsnis 1
Apkepkite voveraites. Keptuvę įkaitinkite iki vidutinės ugnies. Supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite, sudėkite svogūną ir česnaką. Kepkite 5 minutes, kol suminkštės. Tada sudėkite voveraites, druską, pipirus ir kepkite 20-30 min. Retkarčiais pamaišykite. Visa grybų drėgmė turi išgaruoti. Pagardinkite džiovintais bazilikais, dar kartą išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos