Keptos cukinijos su varške ir žolelėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Keptos cukinijos su varške ir žolelėmis receptas

Niekas taip nepuošia cukinijų, kaip varškė, česnakas ir šviežios prieskoninės žolelės. Apskritai, jei namuose jų turite per daug, jums labai pasisekė, nes beveik kasdien galite pasigaminti naują patiekalą iš cukinijų. Kai kurios cukinijų rūšys netgi valgomos žalios, pavyzdžiui, dedamos į daržovių salotas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Keptos cukinijos su varške ir žolelėmis receptas Žingsnis 1
Cukinijas perpjaukite skersai, pasūdykite ir palikite 15 minučių. Susmulkinkite česnaką ir krapus.

Žingsnis 2

Keptos cukinijos su varške ir žolelėmis receptas Žingsnis 2
Sudėkite varškę, grietinę, česnaką, krapus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Keptos cukinijos su varške ir žolelėmis receptas Žingsnis 3
Cukinijų griežinėlius apvoliokite miltuose ir apkepkite keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi (ant vidutinės ugnies).

Žingsnis 4

Keptos cukinijos su varške ir žolelėmis receptas Žingsnis 4
Apšlakstykite paruoštas cukinijas varškės mišiniu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos