Publikavimo data: 2024-02-04
Keptos cukinijos su varške ir žolelėmis receptas
Niekas taip nepuošia cukinijų, kaip varškė, česnakas ir šviežios prieskoninės žolelės. Apskritai, jei namuose jų turite per daug, jums labai pasisekė, nes beveik kasdien galite pasigaminti naują patiekalą iš cukinijų. Kai kurios cukinijų rūšys netgi valgomos žalios, pavyzdžiui, dedamos į daržovių salotas.
Žingsnis 1
Cukinijas perpjaukite skersai, pasūdykite ir palikite 15 minučių. Susmulkinkite česnaką ir krapus.
Žingsnis 2
Sudėkite varškę, grietinę, česnaką, krapus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Cukinijų griežinėlius apvoliokite miltuose ir apkepkite keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi (ant vidutinės ugnies).
Žingsnis 4
Apšlakstykite paruoštas cukinijas varškės mišiniu ir patiekite.
Kategorijos