Keptos dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Keptos dešrelės

Vokietijoje dešra yra nacionalinis mėsos patiekalas. Tradicinių dešrelių išradėjas yra Johannas Laneris, nuosavos mėsos parduotuvės savininkas, kuris 1805 m. savo klientams pasiūlė paragauti virtos kiaulienos ir jautienos mėsos, suformuotos į mažas pailgas dešreles. Nuo to laiko mėsos naujovė pelnė vartotojų meilę visoje Europoje. Dešreles galima paruošti bet kokiu prieinamu būdu, nesugaištant daug laiko. Populiariausias būdas - kepti ant grotelių arba keptuvėje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Keptos dešrelės Žingsnis 1
Padarykite skersinius pjūvius išilgai dešros iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Keptos dešrelės Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Sudėkite dešreles.

Žingsnis 3

Keptos dešrelės Žingsnis 3
Kepkite dešreles iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 4

Keptos dešrelės Žingsnis 4
Dešreles patiekite lėkštėje su vyšniniais pomidorais ir špinatų lapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos