Publikavimo data: 2024-09-17
Keptos dešrelės
Vokietijoje dešra yra nacionalinis mėsos patiekalas. Tradicinių dešrelių išradėjas yra Johannas Laneris, nuosavos mėsos parduotuvės savininkas, kuris 1805 m. savo klientams pasiūlė paragauti virtos kiaulienos ir jautienos mėsos, suformuotos į mažas pailgas dešreles. Nuo to laiko mėsos naujovė pelnė vartotojų meilę visoje Europoje. Dešreles galima paruošti bet kokiu prieinamu būdu, nesugaištant daug laiko. Populiariausias būdas - kepti ant grotelių arba keptuvėje.
Žingsnis 1
Padarykite skersinius pjūvius išilgai dešros iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Sudėkite dešreles.
Žingsnis 3
Kepkite dešreles iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 4
Dešreles patiekite lėkštėje su vyšniniais pomidorais ir špinatų lapais.
Kategorijos