Publikavimo data: 2025-08-18
Keptos dešrelės lydytame sūryje ir kopūstuose
Keptos dešrelės lydytame sūryje ir kopūstuose yra labai neįprastas ir įdomus patiekalas. Pagal šį receptą patiekalas yra nepaprastai skanus, švelnus ir rafinuotas. Rauginti kopūstai taip pat labai naudingi. Jis didina organizmo atsparumą stresui, skatina medžiagų apykaitą, stiprina širdį, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir turi jauninamąjį poveikį. Raugintuose kopūstuose yra daug vitamino E. Tai antioksidantas, padedantis organizmui greitai atsikratyti sunkiųjų metalų druskų.
Žingsnis 1
Tarkuotas bulves sudėkite į sietelį, kad jos nusivarvėtų. Tada įberkite druskos, pipirų ir įmuškite 1 kiaušinį. Kiekvieną dešrelę apvyniokite sūrio gabalėliu. Ant kopūsto lapo dėkite 2 valgomuosius šaukštus bulvių, tada dešrelę ir suvyniokite.
Žingsnis 2
Susuktas dešreles iš abiejų pusių apkepkite saulėgrąžų aliejuje ir sudėkite į gilią kepimo skardą. Paruoškite grietinės padažą. Į tą pačią keptuvę sudėkite svogūną ir morkas ir šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 3
Tada įmaišykite miltus ir grietinę, atskiestą vandeniu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite padažą ant dešrelių, įberkite žolelių ir siųskite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 40 minučių. Kepimo skardą uždenkite folija.
Kategorijos