Publikavimo data: 2024-09-16
Keptos dešrelės tešloje
Garsiausias amerikietiškojo dešrainio analogas yra dešrainis tešloje. Jas galima iškepti daug kartų greičiau, nekepant orkaitėje! Kad dešrelės būtų traškios ir auksinės, apvoliokite jas miltuose, pamerkite į miltų vandenį ir iškepkite. Keptos dešrelės tešloje būna labai sultingos ir sultingos. Prieš vartodami jas sudėkite ant popierinių servetėlių. Iškepusios jos sugers aliejaus perteklių. Iškeptas dešreles patiekite su bet kokiu padažu. Ypač tiks pomidorų kečupas arba garstyčios!
Žingsnis 1
Paimkite lėkštę, į ją įberkite šiek tiek miltų. Dešreles iš visų pusių apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite likusius miltus su vandeniu. Suberkite kepimo miltelius ir druską. Leiskite tešlai 10 minučių pailsėti.
Žingsnis 3
Miltuose apvoliotas dešreles panardinkite į miltų vandenį.
Žingsnis 4
Paimkite didelę keptuvę aukštais kraštais ir supilkite į ją augalinį aliejų. Uždekite keptuvę ant ugnies, sudėkite dešreles ir apkepkite jas verdančiame aliejuje iš visų pusių.
Žingsnis 5
Kepkite dešreles aliejuje, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Paimkite lėkštę ir ant jos padėkite popierinių rankšluosčių arba servetėlių. Ant jų sudėkite tešloje keptas dešreles. Servetėlės sugers aliejaus perteklių po kepimo. Atlikta!
Kategorijos