Keptos dešrelės tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Keptos dešrelės tešloje

Garsiausias amerikietiškojo dešrainio analogas yra dešrainis tešloje. Jas galima iškepti daug kartų greičiau, nekepant orkaitėje! Kad dešrelės būtų traškios ir auksinės, apvoliokite jas miltuose, pamerkite į miltų vandenį ir iškepkite. Keptos dešrelės tešloje būna labai sultingos ir sultingos. Prieš vartodami jas sudėkite ant popierinių servetėlių. Iškepusios jos sugers aliejaus perteklių. Iškeptas dešreles patiekite su bet kokiu padažu. Ypač tiks pomidorų kečupas arba garstyčios!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos dešrelės tešloje Žingsnis 1
Paimkite lėkštę, į ją įberkite šiek tiek miltų. Dešreles iš visų pusių apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Keptos dešrelės tešloje Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite likusius miltus su vandeniu. Suberkite kepimo miltelius ir druską. Leiskite tešlai 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Keptos dešrelės tešloje Žingsnis 3
Miltuose apvoliotas dešreles panardinkite į miltų vandenį.

Žingsnis 4

Keptos dešrelės tešloje Žingsnis 4
Paimkite didelę keptuvę aukštais kraštais ir supilkite į ją augalinį aliejų. Uždekite keptuvę ant ugnies, sudėkite dešreles ir apkepkite jas verdančiame aliejuje iš visų pusių.

Žingsnis 5

Keptos dešrelės tešloje Žingsnis 5
Kepkite dešreles aliejuje, kol jos taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Keptos dešrelės tešloje Žingsnis 6
Paimkite lėkštę ir ant jos padėkite popierinių rankšluosčių arba servetėlių. Ant jų sudėkite tešloje keptas dešreles. Servetėlės sugers aliejaus perteklių po kepimo. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos