Keptos karališkosios krevetės su kiautu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Keptos karališkosios krevetės su kiautu

Jūros gėrybės yra vienas sveikiausių maisto produktų. Jose gausu riebalų rūgščių, įskaitant omega 3, kurios gerina smegenų veiklą ir stiprina kraujotakos sistemos sieneles. Japonai teigia, kad jei kasdien valgysite jūros gėrybių, prailginsite savo gyvenimą. Iš visų jūros gėrybių labiausiai paplitusios krevetės.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos karališkosios krevetės su kiautu Žingsnis 1
Pirmiausia nuplaukite krevetes, o jei turite šaldytų, jas atšildykite. Tada įkaitinkite keptuvę, įdėkite gabalėlį sviesto ir sudėkite krevetes. Kepkite, kol išgaruos visas skystis.

Žingsnis 2

Keptos karališkosios krevetės su kiautu Žingsnis 2
Tada smulkiai sukapokite česnaką. Į krevetes ir česnakus supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite. Supilkite citrinos sultis, tada sojų padažą, maišydami kepkite dar 2 minutes ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos