Publikavimo data: 2024-06-16
Keptos karališkosios krevetės su kiautu
Jūros gėrybės yra vienas sveikiausių maisto produktų. Jose gausu riebalų rūgščių, įskaitant omega 3, kurios gerina smegenų veiklą ir stiprina kraujotakos sistemos sieneles. Japonai teigia, kad jei kasdien valgysite jūros gėrybių, prailginsite savo gyvenimą. Iš visų jūros gėrybių labiausiai paplitusios krevetės.
Žingsnis 1
Pirmiausia nuplaukite krevetes, o jei turite šaldytų, jas atšildykite. Tada įkaitinkite keptuvę, įdėkite gabalėlį sviesto ir sudėkite krevetes. Kepkite, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 2
Tada smulkiai sukapokite česnaką. Į krevetes ir česnakus supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite. Supilkite citrinos sultis, tada sojų padažą, maišydami kepkite dar 2 minutes ir išjunkite kaitlentę.
Kategorijos