Publikavimo data: 2024-04-17
Keptos krabų lazdelės su sūriu
Užkandžiui rinkitės krabų lazdeles, kurias galima išvynioti. Į tešlą galite įpilti sojų padažo ir įvairių prieskonių, o į sūrio įdarą - majonezo arba grietinės, kad būtų sultingesnis. Recepte siūloma rinktis tešlą su kiaušiniu ir miltais, o įdarui - sūrį ir šviežias žoleles. Geriausia keptas krabų lazdeles su sūriu patiekti karštas.
Žingsnis 1
Paruoškite krabų lazdeles su sūriu. Sumaišykite tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytus krapus, druską ir prieskonius, išmaišykite. Į kiekvieną išvyniotą lazdelę tolygiai dėkite įdaro, šiek tiek paspauskite šaukštu ir suvyniokite lazdelę atgal. Kiekvieną lazdelę pirmiausia pamirkykite miltuose, paskui - kiaušinyje. Krabų lazdeles kepkite keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, ant vidutinės ugnies po 3 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos