Keptos krevetės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Keptos krevetės

Pastaruoju metu krevečių patiekalai tampa vis populiaresni. Tinkamai paruoštos šios jūros gėrybės išlieka tvirtos, yra sultingos ir gražiai atrodo ant bet kurio stalo.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Keptos krevetės Žingsnis 1
Supjaustykite aitriąją papriką ir česnaką plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Keptos krevetės Žingsnis 2
Iš krevečių išimkite kiautus.

Žingsnis 3

Keptos krevetės Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite krevetes.

Žingsnis 4

Keptos krevetės Žingsnis 4
Į krevetes supilkite sojų padažą, aitriąją papriką, česnaką, išmaišykite ir kepkite 3-4 minutes.

Žingsnis 5

Keptos krevetės Žingsnis 5
Paruoštas krevetes patiekite iš karto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos