Publikavimo data: 2024-06-16
Keptos krevetės česnakiniame padaže
Jūros gėrybės visada buvo vertinamos visame pasaulyje. Jų nauda žmogaus organizmui neabejotina, nes jose yra baltymų, jodo, aminorūgščių, mikroelementų ir daug kitų naudingų medžiagų. Patiekalai su karališkosiomis krevetėmis visada yra puiki idėja. Prašmatnus ir neįtikėtinai paprastas bei skanus karališkųjų krevečių užkandis. Šis užkandis puikiai tinka kaip savarankiškas patiekalas arba kaip priedas prie šalto alaus ar baltojo vyno taurės. Puikiai tinka kaip lengvas užkandis. Ryškus, sotus ir sveikas.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Į įkaitusį aliejų sudėkite karališkąsias krevetes ir nuolat maišydami kepkite ant didelės ugnies. Po 1 minutės į jas sudėkite sviesto gabalėlius, kai sviestas ištirps, supilkite sojų padažą.
Žingsnis 2
Kai padažas užvirs, pagal skonį įberkite druskos, šviežiai maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų.
Žingsnis 3
Kai krevetės bus paruoštos, sudėkite smulkintus česnakus - tarkuotus arba išspaustus iš anksto. Nemaišykite krevečių, tada nukelkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite karališkoms krevetėms porą minučių prisitraukti ir atvėsti, tada pamaišykite, kad jos pasisavintų česnako skonį.
Kategorijos