Keptos krevetės česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Keptos krevetės česnakiniame padaže

Jūros gėrybės visada buvo vertinamos visame pasaulyje. Jų nauda žmogaus organizmui neabejotina, nes jose yra baltymų, jodo, aminorūgščių, mikroelementų ir daug kitų naudingų medžiagų. Patiekalai su karališkosiomis krevetėmis visada yra puiki idėja. Prašmatnus ir neįtikėtinai paprastas bei skanus karališkųjų krevečių užkandis. Šis užkandis puikiai tinka kaip savarankiškas patiekalas arba kaip priedas prie šalto alaus ar baltojo vyno taurės. Puikiai tinka kaip lengvas užkandis. Ryškus, sotus ir sveikas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos krevetės česnakiniame padaže Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Į įkaitusį aliejų sudėkite karališkąsias krevetes ir nuolat maišydami kepkite ant didelės ugnies. Po 1 minutės į jas sudėkite sviesto gabalėlius, kai sviestas ištirps, supilkite sojų padažą.

Žingsnis 2

Keptos krevetės česnakiniame padaže Žingsnis 2
Kai padažas užvirs, pagal skonį įberkite druskos, šviežiai maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų.

Žingsnis 3

Keptos krevetės česnakiniame padaže Žingsnis 3
Kai krevetės bus paruoštos, sudėkite smulkintus česnakus - tarkuotus arba išspaustus iš anksto. Nemaišykite krevečių, tada nukelkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite karališkoms krevetėms porą minučių prisitraukti ir atvėsti, tada pamaišykite, kad jos pasisavintų česnako skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos