Keptos krevetės su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Keptos krevetės su padažu

Keptos krevetės su padažu - sveikas, mažai kalorijų turintis užkandis, paruošiamas vos per 15 minučių. 100 g jūros gėrybių yra tik 95 kcal. Produktas turi daug naudingų savybių. Krevetėse yra daug riebiųjų aminorūgščių, kurios padeda kovoti su depresija, gerina smegenų veiklą ir medžiagų apykaitą. Rinkdamiesi jūros gėrybes pirmenybę teikite šviežiai šaldytoms krevetėms, jos yra sveikesnės. Pakuotėje neturėtų būti daug ledo, o ant kiautų neturėtų būti dėmių ir pažeidimų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos krevetės su padažu Žingsnis 1
Iškepkite krevetes. Alyvuogių aliejų sumaišykite su druska ir pipirais ir išmaišykite. Išdėliokite krevetes ant kepimo skardos, užpilkite ant jų aliejaus mišinį ir 8-10 min. pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 2

Keptos krevetės su padažu Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Kečupą sumaišykite su aštriuoju ir Vorčesteršyro padažu, krienais, tabasku, citrinos sultimis. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos