Publikavimo data: 2024-06-09
Keptos krevetės su padažu
Keptos krevetės su padažu - sveikas, mažai kalorijų turintis užkandis, paruošiamas vos per 15 minučių. 100 g jūros gėrybių yra tik 95 kcal. Produktas turi daug naudingų savybių. Krevetėse yra daug riebiųjų aminorūgščių, kurios padeda kovoti su depresija, gerina smegenų veiklą ir medžiagų apykaitą. Rinkdamiesi jūros gėrybes pirmenybę teikite šviežiai šaldytoms krevetėms, jos yra sveikesnės. Pakuotėje neturėtų būti daug ledo, o ant kiautų neturėtų būti dėmių ir pažeidimų.
Žingsnis 1
Iškepkite krevetes. Alyvuogių aliejų sumaišykite su druska ir pipirais ir išmaišykite. Išdėliokite krevetes ant kepimo skardos, užpilkite ant jų aliejaus mišinį ir 8-10 min. pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Kečupą sumaišykite su aštriuoju ir Vorčesteršyro padažu, krienais, tabasku, citrinos sultimis. Gerai išmaišykite.
Kategorijos