Keptos pupelės su lašiša ir kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Keptos pupelės su lašiša ir kietuoju sūriu

Dėl tinkamo skaidulų, folio rūgšties, magnio ir kalio derinio šparaginės pupelės yra puiki širdies priepuolių prevencijos priemonė. Be to, pupelės puikiai šalina druskų perteklių iš organizmo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos pupelės su lašiša ir kietuoju sūriu Žingsnis 1
Į citrinos sultis ir aliejų pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir jais apvoliokite lašišos kepsnius. Paimkite foliją, padarykite iš jos nedidelius dubenėlius ir sudėkite į juos šparagines pupeles. Ant pupelių sudėkite kepsnius ir apšlakstykite juos grietine.

Žingsnis 2

Keptos pupelės su lašiša ir kietuoju sūriu Žingsnis 2
Pomidorus ir citriną supjaustykite žiedais, sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pomidorus ir citriną sudėkite ant lašišos kepsnių, pabarstykite žolelėmis ir tarkuotu sūriu. Suvyniokite į foliją kaip voką ir pašaukite į 180 ℃ temperatūros orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos