Publikavimo data: 2025-08-18
Keptuvė keptuvėje per 30 minučių
Šis receptas labai pravertė, kai persikėlėme į naują butą ir neturėjome orkaitės, bet norėjome skanaus troškinio. Šį receptą sugalvojome, kai eksperimentavome ant viryklės su tais patiekalais, kurie gaminami orkaitėje. Jis tapo mūsų šeimos tradicija. Troškinys gaunasi labai minkštas ir skanus, jis visai nesiskiria nuo kepto orkaitėje.
Žingsnis 1
Paimkite dvi keptuves. Į vieną keptuvę vienu metu sudėkite maltą mėsą ir svogūną, o į kitą - bulves. Kepkite ant vidutinės ugnies po 10 minučių. Kai tai darome lygiagrečiai, sutrumpiname laiką.
Žingsnis 2
Kol mėsa ir bulvės kepa, iškepkite omletą. Išplakite kiaušinį su pienu.
Žingsnis 3
Po 10 minučių ant bulvių sudėkite maltą mėsą ir viską užpilkite omleto mišiniu. Uždenkite dangčiu ir palikite ant vidutinės ugnies dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Likus dviem minutėms iki kepimo pabaigos, apibarstykite patiekalą sūriu, o pabaigoje pabarstykite žolelėmis pagal pageidavimą.
Kategorijos