Keptuvėje kepami džiūvėsiai su grybais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Keptuvėje kepami džiūvėsiai su grybais receptas

Klasikiniai džiūvėsiai su grybais yra patiekalas, kurio neatsisakys nei sveikos gyvensenos žmogus, nei gurmanas. Viskas paprasta: tai labai švelnus kreminis patiekalas su apetitą žadinančiu grybų skoniu. Šis žingsnis po žingsnio receptas padės jums jį paruošti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje kepami džiūvėsiai su grybais receptas Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite ketvirčiais, sūrį smulkiai sutarkuokite, o svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Paruoškite keptuvę aukštomis sienelėmis.

Žingsnis 2

Keptuvėje kepami džiūvėsiai su grybais receptas Žingsnis 2
Įkaitintame aliejuje 3-4 minutes pakepinkite svogūnus, pabarstytus jūros druska, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Keptuvėje kepami džiūvėsiai su grybais receptas Žingsnis 3
Sumaišykite grybus su svogūnais ir kepkite 3-5 minutes. Supilkite miltus, grietinėlę, muskatą, druską ir pipirus. Viską išmaišykite ir, sumažinę kaitrą iki silpnos ugnies, troškinkite 5 minutes.Kad grybai būtų traškūs, juos atskirai apkepkite (iš pradžių kelias minutes sausoje keptuvėje, paskui - šiek tiek augalinio aliejaus).

Žingsnis 4

Keptuvėje kepami džiūvėsiai su grybais receptas Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotą mocarelą, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir palikite indą po dangčiu kelioms minutėms, kad sūris išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos