Publikavimo data: 2024-02-04
Keptuvėje kepami džiūvėsiai su grybais receptas
Klasikiniai džiūvėsiai su grybais yra patiekalas, kurio neatsisakys nei sveikos gyvensenos žmogus, nei gurmanas. Viskas paprasta: tai labai švelnus kreminis patiekalas su apetitą žadinančiu grybų skoniu. Šis žingsnis po žingsnio receptas padės jums jį paruošti.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite ketvirčiais, sūrį smulkiai sutarkuokite, o svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Paruoškite keptuvę aukštomis sienelėmis.
Žingsnis 2
Įkaitintame aliejuje 3-4 minutes pakepinkite svogūnus, pabarstytus jūros druska, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sumaišykite grybus su svogūnais ir kepkite 3-5 minutes. Supilkite miltus, grietinėlę, muskatą, druską ir pipirus. Viską išmaišykite ir, sumažinę kaitrą iki silpnos ugnies, troškinkite 5 minutes.Kad grybai būtų traškūs, juos atskirai apkepkite (iš pradžių kelias minutes sausoje keptuvėje, paskui - šiek tiek augalinio aliejaus).
Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotą mocarelą, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir palikite indą po dangčiu kelioms minutėms, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos