Publikavimo data: 2024-04-28
Keptuvėje keptas kepsnys
Kiaulienos kepsniai - tai karšti ir sultingi maltos mėsos kotletai, kuriuos galima kepti keptuvėje. Pagal receptą kiaulienos kepsnys kepamas iš mėsos, tačiau, kad būtų minkštas, būtina įdėti taukų. Produktus reikėtų rinktis atidžiai. Mėsa turi būti šviežia, šviesiai rausva, su aiškiai išreikštomis skaidulomis. Rinkitės baltus taukus, vienodos spalvos, be pageltimo, dėmių, malonaus kvapo.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Svogūną susmulkinkite trintuvu iki košelės. Sudėkite mėsą ir svogūną į gilų dubenį, supilkite pieną, druską, pipirus, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Dėkite mišinį į šaldytuvą 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite kepsnį. Rankomis suformuokite apvalius kotletus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Kepkite kotletus iš abiejų pusių po 2 minutes ant didelės ugnies. Sumažinkite kaitrą ir kepkite kotletus dar 3 minutes.
Kategorijos