Keptuvėje keptas kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Keptuvėje keptas kepsnys

Kiaulienos kepsniai - tai karšti ir sultingi maltos mėsos kotletai, kuriuos galima kepti keptuvėje. Pagal receptą kiaulienos kepsnys kepamas iš mėsos, tačiau, kad būtų minkštas, būtina įdėti taukų. Produktus reikėtų rinktis atidžiai. Mėsa turi būti šviežia, šviesiai rausva, su aiškiai išreikštomis skaidulomis. Rinkitės baltus taukus, vienodos spalvos, be pageltimo, dėmių, malonaus kvapo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje keptas kepsnys Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Svogūną susmulkinkite trintuvu iki košelės. Sudėkite mėsą ir svogūną į gilų dubenį, supilkite pieną, druską, pipirus, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Dėkite mišinį į šaldytuvą 15 minučių.

Žingsnis 2

Keptuvėje keptas kepsnys Žingsnis 2
Paruoškite kepsnį. Rankomis suformuokite apvalius kotletus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Kepkite kotletus iš abiejų pusių po 2 minutes ant didelės ugnies. Sumažinkite kaitrą ir kepkite kotletus dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos