Keptuvėje kepti skanūs mantai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Keptuvėje kepti skanūs mantai

Mantas yra tradicinis rytietiškas ir azijietiškas patiekalas, skanus, sotus ir lengvai paruošiamas. Nepaisant to, kad jie panašūs į koldūnus ir gruziniškus chinkalius, jie gaminami skirtingai. Pažodžiui išvertus iš azijiečių kalbos, manty reiškia "barbarų galva" arba "įdaryta galva". Neįtikėtinai skanūs ir aromatingi mantai papuoš bet kokį šventinį stalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje kepti skanūs mantai Žingsnis 1
Nuvalykite daržoves. Svogūnus ir bulves supjaustykite kubeliais, kopūstus smulkiai supjaustykite. Daržoves sudėkite į maltą mėsą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Keptuvėje kepti skanūs mantai Žingsnis 2
Paimkite pailsėjusią tešlą ir susukite ją į ritinį, tada padalykite į lygias dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į ploną plokščią duoną. Į duonelės vidurį įdėkite vieną valgomąjį šaukštą įdaro ir gerai užspauskite kraštus.

Žingsnis 3

Keptuvėje kepti skanūs mantai Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šiek tiek apkepkite manti ir užpilkite vandeniu iki viršaus. Virkite 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos