Publikavimo data: 2024-06-08
Keptuvėje kepti skanūs mantai
Mantas yra tradicinis rytietiškas ir azijietiškas patiekalas, skanus, sotus ir lengvai paruošiamas. Nepaisant to, kad jie panašūs į koldūnus ir gruziniškus chinkalius, jie gaminami skirtingai. Pažodžiui išvertus iš azijiečių kalbos, manty reiškia "barbarų galva" arba "įdaryta galva". Neįtikėtinai skanūs ir aromatingi mantai papuoš bet kokį šventinį stalą.
Žingsnis 1
Nuvalykite daržoves. Svogūnus ir bulves supjaustykite kubeliais, kopūstus smulkiai supjaustykite. Daržoves sudėkite į maltą mėsą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Paimkite pailsėjusią tešlą ir susukite ją į ritinį, tada padalykite į lygias dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į ploną plokščią duoną. Į duonelės vidurį įdėkite vieną valgomąjį šaukštą įdaro ir gerai užspauskite kraštus.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šiek tiek apkepkite manti ir užpilkite vandeniu iki viršaus. Virkite 30-40 minučių.
Kategorijos