Publikavimo data: 2025-08-20
Keptuvėje su morkomis ir svogūnais troškinti žalieji lęšiai
Lęšių patiekalai yra sotūs ir sveiki. Sotumo jausmas bus ilgalaikis, o pats produktas nepakenks figūrai ir piniginei. Troškinami lęšiai suteikia labai malonų neįprastą skonį, kuris sužadina svečių apetitą.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas ant vidutinio dydžio tarkavimo grotelių.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus ir kartu su morkomis 5 minutes troškinkite ant vidutinės ugnies su aliejumi.
Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite nuplautus lęšius ir pagardinkite druska. Supilkite 350 ml vandens, uždenkite ir troškinkite 30 minučių ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Kategorijos