Keptuvėje su morkomis ir svogūnais troškinti žalieji lęšiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Keptuvėje su morkomis ir svogūnais troškinti žalieji lęšiai

Lęšių patiekalai yra sotūs ir sveiki. Sotumo jausmas bus ilgalaikis, o pats produktas nepakenks figūrai ir piniginei. Troškinami lęšiai suteikia labai malonų neįprastą skonį, kuris sužadina svečių apetitą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Keptuvėje su morkomis ir svogūnais troškinti žalieji lęšiai Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas ant vidutinio dydžio tarkavimo grotelių.

Žingsnis 2

Keptuvėje su morkomis ir svogūnais troškinti žalieji lęšiai Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus ir kartu su morkomis 5 minutes troškinkite ant vidutinės ugnies su aliejumi.

Žingsnis 3

Keptuvėje su morkomis ir svogūnais troškinti žalieji lęšiai Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite nuplautus lęšius ir pagardinkite druska. Supilkite 350 ml vandens, uždenkite ir troškinkite 30 minučių ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos