Keptuvės troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Keptuvės troškinys

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.56/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Keptuvės troškinys Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Keptuvės troškinys Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 3

Keptuvės troškinys Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną ir grietinę. Išmaišykite plaktuvu.

Žingsnis 4

Keptuvės troškinys Žingsnis 4
Į dubenį suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Viską gerai išmaišykite. Tešlos konsistencija turi būti kaip ne per tirštos grietinės.

Žingsnis 5

Keptuvės troškinys Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Įpilkite šiek tiek tešlos ant dugno ir paskirstykite ją po visą keptuvės paviršių.

Žingsnis 6

Keptuvės troškinys Žingsnis 6
Išdėliokite kopūstus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite krapais.

Žingsnis 7

Keptuvės troškinys Žingsnis 7
Įdarą užpildykite likusia tešla.

Žingsnis 8

Keptuvės troškinys Žingsnis 8
Uždenkite pyragą dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių. Tada apverskite ir kepkite dar 15 minučių.

Žingsnis 9

Keptuvės troškinys Žingsnis 9
Raugintų kopūstų pyragas paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos