Kesadila su dviejų rūšių sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kesadila su dviejų rūšių sūriu

Kesadila yra meksikietiškas patiekalas. Jo sudedamosios dalys ir paruošimas labai paprasti, jis labai greitas ir skanus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kesadila su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite fetos sūrį ir supilkite grietinėlę. Kruopščiai išmaišykite maišytuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Kesadila su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 2
Kietąjį sūrį sutarkuokite vidutine tarka.

Žingsnis 3

Kesadila su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 3
Tada ant vieno tortilijos lapo tolygiai paskirstykite fetos sūrio ir grietinėlės sūrio mišinį.

Žingsnis 4

Kesadila su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 4
Ant antrojo lakšto sudėkite tarkuotą sūrį ir paskleiskite jį po visą paviršių. Pakartokite 3 ir 4 veiksmus, kad įdaras patektų ant likusių 2 tortilijų lakštų.

Žingsnis 5

Kesadila su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 5
Sudėkite tortiliją su feta ir grietinėle su tortilija ir tarkuotu sūriu. Į įkaitintą keptuvę įpilkite sviesto. Ir siųskite kesadilją į keptuvę, kepkite iš abiejų pusių. Geriausia galiausiai kepti 30-40 sekundžių, kol tarkuotas sūris išsilydys, o fetos sūris dar nepradės bėgti. Aš kepiau šiek tiek per ilgai, todėl fetos sūris pradėjo tekėti ir susidarė gumuliukų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, quesadilla, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos