Publikavimo data: 2025-08-18
Kesadila su dviejų rūšių sūriu
Kesadila yra meksikietiškas patiekalas. Jo sudedamosios dalys ir paruošimas labai paprasti, jis labai greitas ir skanus.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite fetos sūrį ir supilkite grietinėlę. Kruopščiai išmaišykite maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Kietąjį sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 3
Tada ant vieno tortilijos lapo tolygiai paskirstykite fetos sūrio ir grietinėlės sūrio mišinį.
Žingsnis 4
Ant antrojo lakšto sudėkite tarkuotą sūrį ir paskleiskite jį po visą paviršių. Pakartokite 3 ir 4 veiksmus, kad įdaras patektų ant likusių 2 tortilijų lakštų.
Žingsnis 5
Sudėkite tortiliją su feta ir grietinėle su tortilija ir tarkuotu sūriu. Į įkaitintą keptuvę įpilkite sviesto. Ir siųskite kesadilją į keptuvę, kepkite iš abiejų pusių. Geriausia galiausiai kepti 30-40 sekundžių, kol tarkuotas sūris išsilydys, o fetos sūris dar nepradės bėgti. Aš kepiau šiek tiek per ilgai, todėl fetos sūris pradėjo tekėti ir susidarė gumuliukų.
Kategorijos