Publikavimo data: 2025-08-18
Kesadila su kukurūzais ir dešra
Kesadilija su kukurūzais ir dešra - tai meksikietiškas patiekalas, kurį sudaro prieskoniuose ir sūryje keptos daržovės, įvyniotos į traškią, keptuvėje džiovintą kvietinę tortiliją. Dešrą galite pakeisti kita mėsa arba pasigaminti vegetarišką variantą su pupelėmis ar avinžirniais. Tai geras pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiui, kurį patogu pasiimti su savimi. Pagal originalų receptą tai aštrus patiekalas, tačiau aštrumą galite reguliuoti pagal savo skonį keisdami aitriųjų paprikų kiekį sudėtyje.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, pakepinkite svogūnus
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite kukurūzus ir dešros gabaliukus, supilkite pomidorų pastą ir gerai išmaišykite. Dėl skonio įberkite aitriųjų paprikų ir raudonėlio. Tai bus kesadilijų įdaras.
Žingsnis 4
Padėkite tortiliją ant sausos keptuvės. Ant vienos pusės uždėkite įdaro ir pabarstykite sūriu. Nedėkite jo per daug, kitaip valgant tortilijos turinys iškris.
Žingsnis 5
Sulenkite tortilją per pusę ir apverskite ją į tą pusę, kuri dar nėra iškepusi. Palaukite, kol sūris išsilydys ir tortilija taps traški.
Žingsnis 6
Išdėliokite paruoštą kesadiliją, ant jos užberkite šviežių žolelių.
Kategorijos