Publikavimo data: 2024-05-25
Šoninės kepsnys
Meksikietiški patiekalai nuo seno populiarūs visame pasaulyje. Taip yra ir su kesadilijomis, kurių receptų yra daugybė. Mūsų recepte įdaras yra šoninė, todėl patiekalas yra daug aromatingesnis ir sotesnis. Šis lengvai pagaminamas receptas padės jums padaryti malonų įspūdį pusryčiams ar užkandžiui.
Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite plonomis juostelėmis. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais arba plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 2
Ant pusės tortilijos dėkite sluoksniais: sūrį, ant viršaus - įdarą ir vėl sūrį. Uždenkite kita tortilijos puse. Kepkite iš abiejų pusių sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Paruoštas kesadilijas sudėkite į gilų indą ir uždenkite dangčiu. Leiskite atvėsti. Taip jos garuos ir nebus sausos.
Kategorijos