Kesadila su pupelėmis ir jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kesadila su pupelėmis ir jautiena

Naminių kesadilijų versija. Greita, paprasta ir skanu!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kesadila su pupelėmis ir jautiena Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir minutę pakepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Kesadila su pupelėmis ir jautiena Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite nedideliais strypeliais ir sudėkite į keptuvę, kepkite porą minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Kesadila su pupelėmis ir jautiena Žingsnis 3
Nusausinkite pupeles ir nuplaukite jas po tekančiu vandeniu. Sudėkite jas į keptuvę, įberkite šviežio česnako, druskos ir mėgstamų prieskonių (pageidautina aštrių).

Žingsnis 4

Kesadila su pupelėmis ir jautiena Žingsnis 4
Maišydami kepkite porą minučių, retkarčiais pamaišydami, ir sudėkite pomidorų pastą. Maišydami kepkite 1 minutę, supilkite šaukštą sojų padažo ir šiek tiek verdančio vandens, išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių, kol vanduo išgaruos. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 5

Kesadila su pupelėmis ir jautiena Žingsnis 5
Įdarą suvyniokite į tortiliją (visą arba pusę), susukite pusiau arba kaip buritą. Ant tortilijos dėkite tarkuoto sūrio, maltos mėsos ir pupelių įdaro, suvyniokite ir apkepkite iš abiejų pusių ant sausos keptuvės arba grilio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos