Publikavimo data: 2024-06-09
Kesadila su pupelėmis ir jautiena
Naminių kesadilijų versija. Greita, paprasta ir skanu!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir minutę pakepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite nedideliais strypeliais ir sudėkite į keptuvę, kepkite porą minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Nusausinkite pupeles ir nuplaukite jas po tekančiu vandeniu. Sudėkite jas į keptuvę, įberkite šviežio česnako, druskos ir mėgstamų prieskonių (pageidautina aštrių).
Žingsnis 4
Maišydami kepkite porą minučių, retkarčiais pamaišydami, ir sudėkite pomidorų pastą. Maišydami kepkite 1 minutę, supilkite šaukštą sojų padažo ir šiek tiek verdančio vandens, išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių, kol vanduo išgaruos. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 5
Įdarą suvyniokite į tortiliją (visą arba pusę), susukite pusiau arba kaip buritą. Ant tortilijos dėkite tarkuoto sūrio, maltos mėsos ir pupelių įdaro, suvyniokite ir apkepkite iš abiejų pusių ant sausos keptuvės arba grilio.
Kategorijos