Kesadila su rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kesadila su rūkyta vištiena

Puiki alternatyva sumuštiniams ir sumuštinukams - kesadila su rūkyta vištiena. Skanus meksikietiškas kesadila - tai per pusę sulenkta tortilija su įvairiais įdarais. Jei norite paeksperimentuoti ir pasigaminti kažką kitokio, rūkytos vištienos kesadilija - puikus pasirinkimas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kesadila su rūkyta vištiena Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite įdarą. Rūkytą vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite tarkuotą sūrį, smulkintas žoleles ir padažą. Aitriųjų paprikų padažą galima pakeisti barbekiu padažu, jis yra vidutiniškai saldus, rūgštus ir aštrus.

Žingsnis 2

Kesadila su rūkyta vištiena Žingsnis 2
Paruoškite tortilijas ir ant vienos pusės užtepkite įdarą, tada uždenkite kita puse. Kepkite kesadilijas iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, quesadilla, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos