Publikavimo data: 2024-05-25
Kesadila su rūkyta vištiena
Puiki alternatyva sumuštiniams ir sumuštinukams - kesadila su rūkyta vištiena. Skanus meksikietiškas kesadila - tai per pusę sulenkta tortilija su įvairiais įdarais. Jei norite paeksperimentuoti ir pasigaminti kažką kitokio, rūkytos vištienos kesadilija - puikus pasirinkimas.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite įdarą. Rūkytą vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite tarkuotą sūrį, smulkintas žoleles ir padažą. Aitriųjų paprikų padažą galima pakeisti barbekiu padažu, jis yra vidutiniškai saldus, rūgštus ir aštrus.
Žingsnis 2
Paruoškite tortilijas ir ant vienos pusės užtepkite įdarą, tada uždenkite kita puse. Kepkite kesadilijas iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje.
Kategorijos