Khinkali su jautiena ir zira pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Khinkali su jautiena ir zira

Nacionalinis gruzinų patiekalas, kuris jus sužavės savo sodriu skoniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Khinkali su jautiena ir zira Žingsnis 1
Į dubenį suberkite miltus, druską ir sviestą. Minkykite tešlą 10 minučių. Tada suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve bent 20 minučių. Po to tešlą iškočiokite iki 1,5 mm storio. Naudodami apvalią formą išpjaukite hinkali pagrindus.

Žingsnis 2

Khinkali su jautiena ir zira Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūną, o česnaką - smulkiai. Svogūną ir česnaką kepkite keptuvėje su sviestu, kol taps auksiniai. Kepkite zirą sausoje keptuvėje, kol taps kvapni. Žirą sumalkite.

Žingsnis 3

Khinkali su jautiena ir zira Žingsnis 3
Susukite maltą mėsą. Į maltą mėsą sudėkite pakepintą svogūną, česnaką, vandenį, prieskonius ir susmulkintą kalendrą su stiebais. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Khinkali su jautiena ir zira Žingsnis 4
Ant tešlos po porciją dėkite maltos mėsos. Suvyniokite kraštus, kad susidarytų gniužulas. Uodegą tvirtai suspauskite ir nupjaukite tešlos perteklių. Virkite kinkinį 5 minutes pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos