Khinkali su jautiena ir zira pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Khinkali su jautiena ir zira

Nacionalinis gruzinų patiekalas, kuris jus sužavės savo sodriu skoniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Khinkali su jautiena ir zira Žingsnis 1
Į dubenį suberkite miltus, druską ir sviestą. Minkykite tešlą 10 minučių. Tada suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve bent 20 minučių. Po to tešlą iškočiokite iki 1,5 mm storio. Naudodami apvalią formą išpjaukite hinkali pagrindus.

Žingsnis 2

Khinkali su jautiena ir zira Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūną, o česnaką - smulkiai. Svogūną ir česnaką kepkite keptuvėje su sviestu, kol taps auksiniai. Kepkite zirą sausoje keptuvėje, kol taps kvapni. Žirą sumalkite.

Žingsnis 3

Khinkali su jautiena ir zira Žingsnis 3
Susukite maltą mėsą. Į maltą mėsą sudėkite pakepintą svogūną, česnaką, vandenį, prieskonius ir susmulkintą kalendrą su stiebais. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Khinkali su jautiena ir zira Žingsnis 4
Ant tešlos po porciją dėkite maltos mėsos. Suvyniokite kraštus, kad susidarytų gniužulas. Uodegą tvirtai suspauskite ir nupjaukite tešlos perteklių. Virkite kinkinį 5 minutes pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, khinkali, išbandyti receptai, receptų knyga

Kategorijos