Publikavimo data: 2025-08-20
Khinkali su malta mėsa
Kai įprasti koldūnai nuobodūs, galite pasigaminti gruziniškų koldūnų.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Mėsą (kiaulieną) supjaustykite smulkiais kubeliais. Įberkite druskos, pipirų, krapų, hopli-suneli.
Žingsnis 2
Į įdarą įpilkite vandens, khinkali turi būti su sultiniu. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Gaminame tešlą be mielių.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į gabalėlius ir susukite į ritinėlius.
Žingsnis 5
Tešlą plonai iškočiokite kočėlu.
Žingsnis 6
Sudėkite paplotėlius į nedidelį dubenėlį, kad būtų lengva įdėti įdarą ir neišbėgtų vanduo.
Žingsnis 7
Į sūrio pyragėlius sluoksniuokite įdarą kartu su vandeniu.
Žingsnis 8
Khinkali suspauskite ir užlenkite į viršų, kad gautųsi būdinga forma.
Žingsnis 9
Užvirinkite vandenį, pasūdykite jį, sudėkite khinkali į vandenį, maišykite, kol khinkali plūduriuos, kad nepriliptų prie dugno. Virkite 15-20 minučių.
Kategorijos