Khinkali su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Khinkali su malta mėsa

Kai įprasti koldūnai nuobodūs, galite pasigaminti gruziniškų koldūnų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Mėsą (kiaulieną) supjaustykite smulkiais kubeliais. Įberkite druskos, pipirų, krapų, hopli-suneli.

Žingsnis 2

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 2
Į įdarą įpilkite vandens, khinkali turi būti su sultiniu. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 3
Gaminame tešlą be mielių.

Žingsnis 4

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 4
Padalykite tešlą į gabalėlius ir susukite į ritinėlius.

Žingsnis 5

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 5
Tešlą plonai iškočiokite kočėlu.

Žingsnis 6

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 6
Sudėkite paplotėlius į nedidelį dubenėlį, kad būtų lengva įdėti įdarą ir neišbėgtų vanduo.

Žingsnis 7

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 7
Į sūrio pyragėlius sluoksniuokite įdarą kartu su vandeniu.

Žingsnis 8

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 8
Khinkali suspauskite ir užlenkite į viršų, kad gautųsi būdinga forma.

Žingsnis 9

Khinkali su malta mėsa Žingsnis 9
Užvirinkite vandenį, pasūdykite jį, sudėkite khinkali į vandenį, maišykite, kol khinkali plūduriuos, kad nepriliptų prie dugno. Virkite 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, khinkali, išbandyti receptai, receptų knyga

Kategorijos