Kholodets su garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kholodets su garstyčiomis

Per rusiškas šventes kolodetus įprasta patiekti su aštriais padažais: krienais, adžika arba garstyčiomis, kurie turėtų būti mažoje lėkštutėje arba puodelyje. Taip pat prieš patiekiant kolodetus galima papuošti krapų ir petražolių šakelėmis, pridėti virtų morkų, žalių žirnelių ir kietai virto kiaušinio, kurį reikia supjaustyti plonais apskritimais ir tiesiog uždėti lėkštėje ant viršaus. Taip šaltibarščiai gaunasi labai skanūs, apetitiški ir originalūs porcijomis.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kholodets su garstyčiomis Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Sudėkite vištienos filė ir morkas į vandenį, užvirinkite, nugriebkite putas, suberkite druską, pipirus ir lauro lapą. Virkite 30 minučių ant silpnos ugnies. Iš sultinio išimkite filė ir morkas. Sultinį perkoškite, suberkite agarą, gerai išmaišykite ir virkite dar 3 minutes.

Žingsnis 2

Kholodets su garstyčiomis Žingsnis 2
Paruoškite cholodets. Vištienos filė smulkiai supjaustykite. Morkas supjaustykite apskritimais. Į keksiukų formeles pirmiausia sudėkite žaliuosius žirnelius, tada vištieną ir morkas. Užpilkite sultiniu ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 3

Kholodets su garstyčiomis Žingsnis 3
Paruoškite garstyčias. Sumaišykite sausas garstyčias, actą, augalinį aliejų, druską ir cukrų. Gerai išmaišykite, kol ingredientai visiškai ištirps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos