Kiaulės ausys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Kiaulės ausys

Daugelyje šalių kiaulienos ausys laikomos delikatesu, naudojamu kulinariniuose receptuose. Kiaulienos ausys pasižymi ypatingu aromatu ir neįprastu skoniu. Jas galima įvairiai paruošti: marinuoti, rūkyti, gaminti salotas ir daugelį kitų patiekalų. Kiaulių ausų receptas namuose yra vienas populiariausių. Dėl ausyse esančių kremzlių užkandis yra skanus ir traškus. Dar vienas pliusas yra tai, kad patiekalai iš ausų yra gana ekonomiški.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulės ausys Žingsnis 1
Išvirkite kiaulių ausis. Išmirkytas kiaulių ausis sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Įdėkite lauro lapą. Užvirkite ir sumažinkite degiklį iki vidutinio stiprumo. Virkite apie 2 valandas.

Žingsnis 2

Kiaulės ausys Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulių ausis. Išvirusias ausis nukelkite nuo ugnies ir leiskite joms atvėsti sultinyje. Tada išimkite jas iš puodo ir nusausinkite sietelyje. Supjaustykite jas plonais griežinėliais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite smulkinto česnako. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kiaulės ausys Žingsnis 3
Paruoškite kiaulių ausis. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite ausis. Kepkite nuolat maišydami, kol paruduos, apie 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos