Kiauliena ir ryžiais įdaryta kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kiauliena ir ryžiais įdaryta kopūstų sriuba

"Golubtsy" iš kiaulienos ir ryžių iš tikrųjų yra karštas mėsos užkandis iš kiaulienos su virtais ryžiais viduje. Pavadinimą "įdaryti kopūstai" jis gavo dėl vizualinio panašumo ir mėsos bei ryžių įdaro suvyniojimo būdo. Tokie "įdaryti kotletai" būna sotūs, švelnūs, su labai apetitiška auksine plutele.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kiauliena ir ryžiais įdaryta kopūstų sriuba Žingsnis 1
Į išmuštą kiaulieną įdėkite 1 valgomąjį šaukštą virtų ryžių ir susukite mėsą į balandį. Tai pakartokite su visais kiaulienos gabalėliais. Dubenyje išplakite kiaušinius ir grietinę su druska.

Žingsnis 2

Kiauliena ir ryžiais įdaryta kopūstų sriuba Žingsnis 2
Kiaulienos faršu įdarytus kopūstus su ryžiais pamerkite į kiaušinio ir grietinės mišinį, o tada į miltus. Kepkite juos alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos