Publikavimo data: 2025-08-19
Kiauliena ir ryžiais įdaryta kopūstų sriuba
"Golubtsy" iš kiaulienos ir ryžių iš tikrųjų yra karštas mėsos užkandis iš kiaulienos su virtais ryžiais viduje. Pavadinimą "įdaryti kopūstai" jis gavo dėl vizualinio panašumo ir mėsos bei ryžių įdaro suvyniojimo būdo. Tokie "įdaryti kotletai" būna sotūs, švelnūs, su labai apetitiška auksine plutele.
Žingsnis 1
Į išmuštą kiaulieną įdėkite 1 valgomąjį šaukštą virtų ryžių ir susukite mėsą į balandį. Tai pakartokite su visais kiaulienos gabalėliais. Dubenyje išplakite kiaušinius ir grietinę su druska.
Žingsnis 2
Kiaulienos faršu įdarytus kopūstus su ryžiais pamerkite į kiaušinio ir grietinės mišinį, o tada į miltus. Kepkite juos alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje, kol apskrus.
Kategorijos