Publikavimo data: 2025-08-18
Kiauliena katyn kolodets
Kaltyk - tai gerklės pavadinimas. Tai puikus mėsos subproduktas. Dėl sudėtyje esančių kremzlių ir jungiamojo audinio jis puikiai želė.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite veršelius.
Žingsnis 2
Nulupkite morkas.
Žingsnis 3
Kalakutieną, morkas, lauro lapą sudėkite į šaltą vandenį ir 1 valandą virkite slėginiame puode.
Žingsnis 4
Išimkite veršelius, išskirstykite juos į skaidulas, susmulkinkite nevirintą kremzlę.
Žingsnis 5
Papuošimui morkas supjaustykite žiedynais.
Žingsnis 6
Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite sultinį, kuriame virė mėsa.
Žingsnis 7
Į formeles sudėkite morkas ir kalta mėsą. Ant dugno sudėkite morkas.
Žingsnis 8
Mėsą užpilkite sultiniu.
Žingsnis 9
Palikite cholodets sustingti bent 3 valandoms.
Žingsnis 10
Išimkite šaltibarščius iš formos dugnu į viršų.
Kategorijos