Kiauliena katyn kolodets pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kiauliena katyn kolodets

Kaltyk - tai gerklės pavadinimas. Tai puikus mėsos subproduktas. Dėl sudėtyje esančių kremzlių ir jungiamojo audinio jis puikiai želė.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Kiauliena katyn kolodets Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite veršelius.

Žingsnis 2

Nulupkite morkas.

Žingsnis 3

Kalakutieną, morkas, lauro lapą sudėkite į šaltą vandenį ir 1 valandą virkite slėginiame puode.

Žingsnis 4

Kiauliena katyn kolodets Žingsnis 4
Išimkite veršelius, išskirstykite juos į skaidulas, susmulkinkite nevirintą kremzlę.

Žingsnis 5

Papuošimui morkas supjaustykite žiedynais.

Žingsnis 6

Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite sultinį, kuriame virė mėsa.

Žingsnis 7

Kiauliena katyn kolodets Žingsnis 7
Į formeles sudėkite morkas ir kalta mėsą. Ant dugno sudėkite morkas.

Žingsnis 8

Mėsą užpilkite sultiniu.

Žingsnis 9

Palikite cholodets sustingti bent 3 valandoms.

Žingsnis 10

Kiauliena katyn kolodets Žingsnis 10
Išimkite šaltibarščius iš formos dugnu į viršų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, klasika, per 30 minučių, sala, morkų sezonas, česnakų sezonas, cholodetai, naujametiniai užkandžiai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, jautienos cholodetai, kiaulienos cholodetai

Kategorijos