Publikavimo data: 2024-05-19
Kiauliena su wok grikių makaronais saldžiarūgščiame padaže
Kiaulienos patiekalus galima gaminti ne tik pagal tradicinius receptus, bet ir patobulinti bei padaryti labai sveikus, pridedant daržovių, prieskoninių augalų, kuriuose gausu antioksidantų, ir pilno grūdo produktų. Saldžiarūgštis padažas šiam patiekalui suteikia pikantiškumo, o grikių makaronai yra ne tik vitaminų, bet ir ląstelienos - būtinų maistinių skaidulų - šaltinis.
Žingsnis 1
Pastatykite vandenį ant ugnies ir išvirkite grikių makaronus. Užvirinkite vandenį, įberkite šiek tiek druskos, į verdantį vandenį suberkite grikių makaronus ir virkite ne ilgiau kaip 15 minučių. Tada nusunkite vandens perteklių.
Žingsnis 2
Į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi sudėkite mėsą, pagardinkite druska ir pipirais, tada sudėkite supjaustytas daržoves. Jas užpilkite saldžiarūgščiu padažu ir kepkite ant didelės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite virtus makaronus, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 1- 2 minutes.
Kategorijos