Publikavimo data: 2024-05-19
Nuoširdus kalakutienos wok
Visi, kurie kada nors bandė gaminti maistą wok keptuvėje, žino, kad tai labai skanu. Dėl storų keptuvės sienelių maistas kepa daug greičiau, o daržovės, net jei yra minkštos, nesubyra ir išlaiko savo tekstūrą. Wok keptuvėje gaminamas maistas išsaugo labai daug vitaminų.
Žingsnis 1
Įkaitinkite wok keptuvę, įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, sudėkite kalakutieną ir maišydami kepkite, kol ji taps auksinė. Tada supjaustykite papriką griežinėliais, sutarkuokite morką ir pusžiedžiais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Grybus smulkiai supjaustykite ir kepkite keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Supilkite makaronus į verdantį vandenį ir virkite ilgiau nei 7-8 minutes. Į wok keptuvę sudėkite svogūnus, morkas, paprikas ir terijakio padažą. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į wok keptuvę sudėkite grybus, virtus makaronus, troškinkite dar kelias minutes, pabaigoje pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos