Publikavimo data: 2024-06-12
Soba su grietinėlės sūriu
Soba - tai neįprasti ir sveiki japoniški makaronai iš grikių miltų, kuriuos galima greitai ir lengvai paruošti su švelniomis jūros gėrybėmis, pavyzdžiui, kalmarais ir krevetėmis. Specialus padažas iš minkšto sūrio ir grietinėlės, kuriame įsigeria ir jūros gėrybės, ir grikių makaronai, suteiks patiekalui rafinuotumo. Japoniška soba su grietinėlės sūriu ir jūros gėrybėmis gali paįvairinti jūsų kasdienį meniu ir bus puiki įprastų makaronų alternatyva.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Grikių makaronus virkite verdančiame vandenyje 6-8 minutes ir nusausinkite juos sietelyje. Supjaustykite kalmarų skerdeną plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Kreminį sūrį sudėkite į puodą arba keptuvę, supilkite grietinėlę ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Nuolat maišykite, kad sūris ir grietinėlė taptų vientisos konsistencijos, tada supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite jūros gėrybių soba. Į grietinėlės ir sūrio padažą sudėkite griežinėliais supjaustytus kalmarus ir krevetes. Jūros gėrybes 7-8 min. troškinkite padaže, tada sudėkite soba, uždenkite ir troškinkite dar 5 min.
Kategorijos