Publikavimo data: 2024-06-12
Kiaulienos blauzdos ir jautienos šaltas vanduo
Kolageno nauda jau seniai įrodyta. Jis yra kaulų ir sausgyslių jungiamasis audinys, taip pat turi įtakos odos elastingumui. Su amžiumi jo organizme lieka vis mažiau ir mažiau. Kaulų sultinio sudėtyje yra daug aminorūgščių, kurios yra kolageno statybinė medžiaga. Gamindami šaltibarščius pagal šį receptą padidinsite kolageno kiekį, taip palaikydami savo organizmą. Ir gausite nepaprastai skanų patiekalą.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, suberkite druską, sudėkite mėsą, svogūnus ir morkas. Nepamirškite pašalinti putų, nuo jų priklauso sultinio skaidrumas.
Žingsnis 2
Mėsą virkite 5-6 valandas. Likus pusvalandžiui iki virimo pabaigos, į sultinį įmeskite lauro lapą ir pipirų žirnelius. Kai mėsa pradės atsiskirti nuo kaulo, išjunkite šaltibarščius, išimkite mėsą ir atskirkite ją į pluoštus. Svogūnų ir morkų mums nebereikės (jie suteikia sultiniui spalvą). Jei norite, galite iš morkų išpjauti žiedus ir pridėti jų į patiekalą.
Žingsnis 3
Smulkiais kubeliais supjaustykite česnaką. Sultinį perkoškite per sietelį.
Žingsnis 4
Į paruoštas formeles sudėkite supjaustytą mėsą ir česnakus ir užpilkite sultiniu. Dėkite į šaldytuvą, kol sustings.
Kategorijos