Kiaulienos cholodets multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Kiaulienos cholodets multicooker keptuvėje

Vienas iš pagrindinių šaltųjų gabalų privalumų yra kolagenas, kuris gaunamas verdant kaulus ir kremzles. Kolagenas yra organizmo ląstelių statybinis baltymas ir yra audinių jungties pagrindas. Medikai jį skiria pacientams, patyrusiems sąnarių traumas, kad jie greitai atsigautų. Todėl cholodets galima laikyti ne tik delikatesu, bet ir gydomąja priemone. Dabar kolodetus galima išvirti greičiau nei prieš 10 metų. Recepte parodyta, kaip virti kiaulienos šaltibarščius daugiafunkcinėje keptuvėje.
Gaminimo laikas
590 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos cholodets multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Troškinkite kiaulienos blauzdas ir daržoves. Kiaulieną ir kojas sandariai sudėkite į multicookerį. Sudėkite nesmulkintus svogūnus, morkas, lauro lapą ir kvapiuosius pipirus. Viską pasūdykite. Į dubenį įpilkite vandens iki didžiausios žymės. Nustatykite "Troškinimo" režimą 5 valandoms.

Žingsnis 2

Kiaulienos cholodets multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite sultinį šaltibarščiams. Davus ženklą, kad mėsa paruošta, išimkite mėsą. Palikite ją atvėsti. Sultinį perkoškite kelis kartus perlenkta marle. Paragaukite ir, jei reikia, pasūdykite bei papipirinkite.

Žingsnis 3

Kiaulienos cholodets multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Atvėsusius pyragus supilkite į formeles. Atskirkite mėsą nuo kaulo ir smulkiai supjaustykite. Peiliu susmulkinkite česnaką. Išdėliokite mėsą formelėse, pabarstykite krapais ir česnakais. Viską užpilkite sultiniu ir dėkite į šaldytuvą, kol sukietės bent 4 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos