Publikavimo data: 2024-05-20
Kiaulienos cholodets multicooker keptuvėje
Vienas iš pagrindinių šaltųjų gabalų privalumų yra kolagenas, kuris gaunamas verdant kaulus ir kremzles. Kolagenas yra organizmo ląstelių statybinis baltymas ir yra audinių jungties pagrindas. Medikai jį skiria pacientams, patyrusiems sąnarių traumas, kad jie greitai atsigautų. Todėl cholodets galima laikyti ne tik delikatesu, bet ir gydomąja priemone. Dabar kolodetus galima išvirti greičiau nei prieš 10 metų. Recepte parodyta, kaip virti kiaulienos šaltibarščius daugiafunkcinėje keptuvėje.
Žingsnis 1
Troškinkite kiaulienos blauzdas ir daržoves. Kiaulieną ir kojas sandariai sudėkite į multicookerį. Sudėkite nesmulkintus svogūnus, morkas, lauro lapą ir kvapiuosius pipirus. Viską pasūdykite. Į dubenį įpilkite vandens iki didžiausios žymės. Nustatykite "Troškinimo" režimą 5 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite sultinį šaltibarščiams. Davus ženklą, kad mėsa paruošta, išimkite mėsą. Palikite ją atvėsti. Sultinį perkoškite kelis kartus perlenkta marle. Paragaukite ir, jei reikia, pasūdykite bei papipirinkite.
Žingsnis 3
Atvėsusius pyragus supilkite į formeles. Atskirkite mėsą nuo kaulo ir smulkiai supjaustykite. Peiliu susmulkinkite česnaką. Išdėliokite mėsą formelėse, pabarstykite krapais ir česnakais. Viską užpilkite sultiniu ir dėkite į šaldytuvą, kol sukietės bent 4 valandas.
Kategorijos