Publikavimo data: 2025-08-19
Kiaulienos ir daržovių kebabai
Kiaulienos ir daržovių kebabai neabejotinai patrauks dėmesį ne tik įspūdingu pateikimu, bet ir ryškiu skoniu! Ant medinių iešmelių suverti maži kepti kiaulienos ir briuselinių kopūstų rutuliukai bei saldūs vyšniniai pomidorai puikiai dera ir skoniu, ir išvaizda.
Žingsnis 1
Duoną sulaužykite, sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite filtruotu vandeniu. Palikite duoną vandenyje apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite maltinukus. Jai paruošti naudokite kiaulieną su nedideliu kiekiu riebalų, kad mini mėsos kukuliai nebūtų sausi. Supjaustykite kiaulieną gabaliukais. Išpilkite iš indo vandenį, nuspauskite kepinį, kad jame beveik neliktų vandens, padalykite jį į mažus gabalėlius. Į mėsmalę pakaitomis sudėkite mėsos ir batono gabaliukus. Sumalę ingredientus per mėsmalę, įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 3
Keptuvėje, pateptoje aliejumi, apkepkite briuselinius kopūstus iš kelių pusių ant vidutinės ugnies, kol jie paruduos, bet bus išvirę ir minkšti. Baigiant kepti juos pasūdykite.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 5
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite mėsos kukulius iš visų pusių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Dabar sumontuokite kebabus. Nuplaukite ir nusausinkite vyšninius pomidorus, paruoškite anksčiau paruoštus produktus surinkimui. Ant iešmelių suverkite briuselinius kopūstus, kiaulienos rutuliukus ir vyšninius pomidorus.
Žingsnis 7
Taip sumontuokite visus kebabus.
Kategorijos