Kiaulienos ir jautienos malti ežiukai su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kiaulienos ir jautienos malti ežiukai su ryžiais

Puikus patiekalas, kurį galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba derinti su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos ir jautienos malti ežiukai su ryžiais Žingsnis 1
Ryžius sumaišykite su malta mėsa, kiaušiniu ir druska.

Žingsnis 2

Kiaulienos ir jautienos malti ežiukai su ryžiais Žingsnis 2
Iš maltos mėsos suformuokite vidutinio dydžio ežiukus.

Žingsnis 3

Kiaulienos ir jautienos malti ežiukai su ryžiais Žingsnis 3
Sudėkite ežiukus į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite 20 minučių.

Žingsnis 4

Kiaulienos ir jautienos malti ežiukai su ryžiais Žingsnis 4
Kol ežiukai verda, keptuvėje apkepkite tarkuotas morkas ir kubeliais pjaustytus svogūnus. Pagardinkite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 5

Kiaulienos ir jautienos malti ežiukai su ryžiais Žingsnis 5
Po dvidešimties minučių į ežius sudėkite kepsnius ir troškinkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos